Μασκέ Live: Όλα Πράσινα στο Lazy στις 2/3


Όπως ο Μάρτης δεν λείπει από τη Σαρακοστή, φίλες και φίλοι της όχι-και-τόσο-καλής μουσικής, έτσι και οι Picos Apicos & The Pina Coladas δεν μπορούν να λείπουν από τις Απόκριες.

Κι αν είναι λίγοι αυτοί που θυμούνται τα θρυλικά αποκριάτικα live μας, δεν φταίμε εμείς, αφού όσοι έρχονται πίνουν σαν διψασμένα άλογα μετά από πορεία ημερών στην καυτή έρημο της Αριζόνα αρκετούτσικα.

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, για το φετινό μασκέ live μας στο Lazy αποφασίσαμε να κατεβάσουμε ανεβάσουμε κι άλλο το επίπεδο, πραγματοποιώντας ένα όνειρο που είχαμε για χρόνια. Ορίζουμε θέμα: “ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ”, προς τιμήν του κόμματος που μας μεγάλωσε στη ζεστή, φιλόξενη, σοσιαλιστική του αγκαλιά, την εποχή που ο Δάντης έψαχνε μανιωδώς δακτυλικά αποτυπώματα και ο Λάνθιμος σκηνοθετούσε βίντεο κλιπ του Ρουβά.

Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει, αλλά σε κάθε περίπτωση ντυθείτε στα πράσινα, στα άσπρα ή στα πρασινό-ασπρα. Μπορείτε επίσης να ξεθάψετε και να φέρετε τα σημαιάκια που σας έδινε να κρατάτε ο πασοκτζής θείος σας, τότε που σας ανέβαζε στους ώμους του για να δείτε καλύτερα τον Ανδρέα –το ’85 στην Ομόνοια ίσως;- και παρότι εσείς δεν βλέπατε Χριστό από τα καπνογόνα, τα γλυκά εκείνα βράδια της Αλλαγής χάραζαν με ανεξίτηλο πράσινο μελάνι την αθώα, παιδική σας ψυχή.

(Σε αυτό το σημείο να πούμε ένα μπράβο σε όσους σκέφτονται να φέρουν πράσινα καπνογόνα, αλλά καλύτερα να μην τα φέρουν- καταραμένοι κανονισμοί λειτουργίας συναυλιακών χώρων).

Καθώς ψάχνετε το κασκόλ «ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ», εκείνο που έπλεκε η γιαγιά σας με δάκρυα στα μάτια τον Ιούνη του ’96, παρακολουθώντας άγρυπνη επί τρεις ημέρες και νύχτες μπροστά στην τηλεόραση το λαϊκό προσκύνημα στην κηδεία του μεγάλου ηγέτη, κάντε και ένα τηλέφωνο στο 210 6895535 μπας και βρείτε κανένα τραπέζι/σταντ/σκαμπό. Αν δεν βρείτε, πράγμα πολύ πιθανό, έχετε καλές πιθανότητες να χωρέσετε αρκεί έρθετε πριν τις 23.00, ώστε να ζήσουμε παρέα την πιο πράσινη βραδιά της ζωής μας.

Σάββατο 2 Μαρτίου

Picos Apicos & The Pina Coladas Μασκέ Live: Όλα Πράσινα

Lazy Club

Λ. Πεντέλης 1 (έξοδος Αττ. Οδού / Προαστιακός «Πεντέλης»)

Κρατήσεις: 210 6895535

Ώρα έναρξης: 23:00

Είσοδος: 12 ευρώ με ποτό