«Χέι! Σε σένανε μιλάω, χέι! Σε σένα που αγαπάω

Χέι! Η φλόγα πάει να σβήσει

Και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει

Χέι.»

 Νίκος Καρβέλας, «Αντίστροφη Μέτρηση» (1990)

Αν είστε στη φάση που προσπαθείτε να χωνέψετε το πασχαλιάτικο αρνί, αγαπητοί φίλοι της καλής αλλα και της όχι-και-τόσο-καλής μουσικής, σημαίνει ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει πράγματι αρχίσει, όπως έγκαιρα μας προειδοποίησε ο εθνικός μας στιχουργός.

Είναι η αντίστροφη μέτρηση για την εποχή που κάθε Σάββατο και Κυριακή θα ξεχύνεστε όλοι μαζί στις κοντινές «εξωτικές» παραλίες (Λούτσα, Ζούμπερι) περιμένοντας υπομονετικά να έρθει ο Αύγουστος για να ξεχυθείτε –πάλι όλοι μαζί- σε πιο μακρινές, πιο «εξωτικές» παραλίες.

Εμείς, εντωμεταξύ, κάθε Σαββατοκύριακο από εδώ και πέρα θα σερνόμαστε από γάμο σε βάφτιση και από βάφτιση σε γάμο. Χάθηκε ένας να παντρευτεί π.χ. Μάρτιο; Να μην κάνουμε κι εμείς μια βουτιά; Αλλά τέτοιοι είστε. Τέλος πάντων, όποιος θέλει μπάντα στο γάμο του ας σκεφτεί και το Νοέμβριο. Μια χαρά είναι.

ΛΕΓΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ με λίγα λόγια ότι τη φάγαμε κι αυτή τη σαιζόν, και μπράβο μας. Και μπράβο και σε όλους εσάς, που αντέχετε τη διαρκή κατρακύλα του συγκροτήματος σε ολοένα και πιο καλτ μονοπάτια. Ευτυχώς (ή δυστυχώς) προλαβαίνουμε να δώσουμε άλλο ένα, τελευταίο για φέτος, ραντεβού στο Lazy.

ΥΓ. Για τις κρατήσεις μην τα ξαναλέμε.

ΥΓ2. Χέι.

Σάββατο, 14 Απριλίου

Picos Apicos & The Pina Coladas live

Lazy Club

Λ. Πεντέλης 1 (έξοδος Αττ. Οδού / Προαστιακός «Πεντέλης»)

Κρατήσεις: 210 6895535

Ώρα έναρξης: 23:00

Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό

www.picosapicos.gr / www.lazy.gr