Τα επόμενα live…

Εδώ θα δείτε πληροφορίες για τις επόμενες ανοιχτές εμφανίσεις των Picos Apicos & The Pina Coladas (και αν κάνετε scroll down, θα δείτε και πολλές από τις προηγούμενες). Αν ψάχνετε video από live εμφανίσεις, κάντε κλικ εδώ.

Αποκριάτικο live στο Lazy Club το Σάββατο 22/2

 

Οι Picos Apicos & The Pina Coladas επιστρέφουν στη σκηνή του Lazy Club (Λ. Πεντέλης 1, Βριλήσσια) για το καθιερωμένο αποκριάτικο live party το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου.

Από το 2006 που σχηματίστηκαν, οι Picos Apicos εξελίσσουν διαρκώς ένα all-around party πρόγραμμα που «χωράει» από κλασικό rock ‘n’ roll μέχρι και ελληνικά pop hits των 80s, 90s και 00s: Elvis, Beatles, αλλά και Μπίγαλη, Καρβέλα, Ρουβά. Ενδιάμεσα παρουσιάζουν αναπάντεχες swing και reggae/ska διασκευές καθώς και δικά τους κομμάτια– κυρίως ύμνους στο αλκοόλ, όπως τη «Ρετσίνα», το «Κρασί της Παρέας» και το “Hangover”.

Περιέργως όλα αυτά συνδυάζονται αρμονικά στην ίδια playlist, που τελικά μπορεί να περιγραφεί με μόλις δύο λέξεις: ασταμάτητος χορός.

Φέτος, το πρόγραμμα έχει ανανεωθεί με νέες διασκευές που ρ̶ί̶χ̶ν̶ο̶υ̶ν̶ ̶τ̶ο̶ ̶ε̶π̶ί̶π̶ε̶δ̶ο̶ ̶α̶κ̶ό̶μ̶η̶ ̶π̶ι̶ο̶ ̶χ̶α̶μ̶η̶λ̶ά̶ εγγυώνται μία ακόμη πιο τρελή βραδιά για όσους βρεθούν στο Lazy. Παράλληλα, οι Picos Apicos θα παρουσιάσουν και το ολοκαίνουριο single τους, το «Πάρτυ».

Το θέμα του αποκριάτικου live είναι “Παράδεισος και Κόλαση” – βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει, σας περιμένουμε μασκαρεμένους!

Όπως πάντα, η έγκαιρη κράτηση στο 2106895535 επιβάλλεται!

Lazy Club: Λ. Πεντέλης 1 (έξοδος Αττ. Οδού / Προαστιακός «Πεντέλης»)
Κρατήσεις: 210 6895535

Ώρα έναρξης: 23:00 | Είσοδος: 12 ευρώ με ποτό

Live στο Lazy Club

Οι Picos Apicos & The Pina Coladas μπορεί να άργησαν λίγο, αλλά επιστρέφουν «σπίτι τους». Το Σάββατο, 2 Νοεμβρίου ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή του Lazy Club για να μετατρέψουν άλλο ένα live σε πάρτυ.

Από το 2006 που σχηματίστηκαν, οι Picos Apicos εξελίσσουν διαρκώς ένα all-around party πρόγραμμα που «χωράει» από κλασικό rock ‘n’ roll μέχρι και ελληνικά pop hits των 80s-90s: Elvis, Beatles, αλλά και Μπίγαλη, Καρβέλα, Ρουβά. Ενδιάμεσα παρουσιάζουν αναπάντεχες swing και reggae/ska διασκευές καθώς και δικά τους κομμάτια– κυρίως ύμνους στο αλκοόλ, όπως τη «Ρετσίνα», το «Κρασί της Παρέας» και το “Hangover”.

Περιέργως όλα αυτά συνδυάζονται αρμονικά στην ίδια playlist, που τελικά μπορεί να περιγραφεί με μόλις δύο λέξεις: ασταμάτητος χορός.

Φέτος, το πρόγραμμα έχει ανανεωθεί με νέες διασκευές που ρίχνουν το επίπεδο ακόμη πιο χαμηλά εγγυώνται ένα ακόμη πιο δυνατό πάρτυ. Γι’ αυτό κάντε έγκαιρα την κράτησή σας στο 2106895535. Οι Picos Apicos & The Pina Coladas επιστρέφουν σπίτι τους- και θα γίνει χαμός.

Σάββατο 2 Νοεμβρίου

LAZY Club | Λ. Πεντέλης 1 (έξοδος Αττ. Οδού / Προαστιακός «Πεντέλης») | Κρατήσεις: 210 6895535

Ώρα έναρξης: 23:00 | Είσοδος: 12 ευρώ με ποτό

…και μερικά από τα προηγούμενα