Τα επόμενα live…

Εδώ θα δείτε πληροφορίες για τις επόμενες ανοιχτές εμφανίσεις των Picos Apicos & The Pina Coladas (και αν κάνετε scroll down, θα δείτε και πολλές από τις προηγούμενες). Αν ψάχνετε video από live εμφανίσεις, κάντε κλικ εδώ.

Το Πάρτυ στο ΙΛΙΟΝ Plus επιστρέφει!

 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου πάρτυ στο ΙΛΙΟΝ Plus (Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17, Κέντρο), οι Picos Apicos & The Pina Coladas σχεδιάζουν να το επαναλάβουν λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Έτσι, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, όσοι δεν κατάφεραν να βρεθούν στο προηγούμενο, καθώς και όσοι ήταν εκεί αλλά δεν χόρτασαν πάρτυ, θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν το πιο cult χριστουγεννιάτικο live. 

Λεπτομέρειες και αφίσα έρχονται σύντομα!

Προς το παρόν, σημειώστε την ημερομηνία και μην ξεχνάτε: τα χειρότερα έρχονται!

Live στο Lazy Club

Οι Picos Apicos & The Pina Coladas μπορεί να άργησαν λίγο, αλλά επιστρέφουν «σπίτι τους». Το Σάββατο, 2 Νοεμβρίου ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή του Lazy Club για να μετατρέψουν άλλο ένα live σε πάρτυ.

Από το 2006 που σχηματίστηκαν, οι Picos Apicos εξελίσσουν διαρκώς ένα all-around party πρόγραμμα που «χωράει» από κλασικό rock ‘n’ roll μέχρι και ελληνικά pop hits των 80s-90s: Elvis, Beatles, αλλά και Μπίγαλη, Καρβέλα, Ρουβά. Ενδιάμεσα παρουσιάζουν αναπάντεχες swing και reggae/ska διασκευές καθώς και δικά τους κομμάτια– κυρίως ύμνους στο αλκοόλ, όπως τη «Ρετσίνα», το «Κρασί της Παρέας» και το “Hangover”.

Περιέργως όλα αυτά συνδυάζονται αρμονικά στην ίδια playlist, που τελικά μπορεί να περιγραφεί με μόλις δύο λέξεις: ασταμάτητος χορός.

Φέτος, το πρόγραμμα έχει ανανεωθεί με νέες διασκευές που ρίχνουν το επίπεδο ακόμη πιο χαμηλά εγγυώνται ένα ακόμη πιο δυνατό πάρτυ. Γι’ αυτό κάντε έγκαιρα την κράτησή σας στο 2106895535. Οι Picos Apicos & The Pina Coladas επιστρέφουν σπίτι τους- και θα γίνει χαμός.

Σάββατο 2 Νοεμβρίου

LAZY Club | Λ. Πεντέλης 1 (έξοδος Αττ. Οδού / Προαστιακός «Πεντέλης») | Κρατήσεις: 210 6895535

Ώρα έναρξης: 23:00 | Είσοδος: 12 ευρώ με ποτό

…και μερικά από τα προηγούμενα