Κοζ α’μ ε μπομπ ντίγκι ντίγκι μπομπ ντίγκι ντίγκι αααχ»
Έλενα Παπαρίζου, «Ζιγκολό» (2006)

Τα κεφάλια μέσα, αγαπητοί φίλοι της όχι-και-τόσο-καλής μουσικής: άλλη μία σαιζόν με Picos Apicos & The Pina Coladas στο Lazy Club ξεκινάει. Είναι η 13η χρονιά μας, ζωή να ‘χουμε ν̶α̶ ̶π̶α̶ί̶ζ̶ο̶υ̶μ̶ε̶ ̶σ̶τ̶ο̶υ̶ς̶ ̶γ̶ά̶μ̶ο̶υ̶ς̶ ̶σ̶α̶ς̶ να σας διασκεδάζουμε.

Πολλά έχουν αλλάξει από το μακρινό 2006, τη χρονιά που δημιουργήθηκε το συγκρότημα. Ο θρύλος λέει ότι, όταν ο Πίκος πήρε για πρώτη φορά τον Απίκο με το Yaris για να πάνε για πρόβα, ο στόχος ήταν να φτιαχτεί μία μπάντα που θα έπαιζε rock ‘n’ roll. Υπάρχουν δύο ερμηνείες σχετικά με το πώς δεκατρία χρόνια αργότερα φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, φίλες και φίλοι:

(α) γιατί, δεν είναι rock ‘n’ roll ο Καρβέλας;
και
(β) το ένα από τα τρία (3) CD που είχε ο Πίκος στο Yaris τελείωνε (ή άρχιζε, ή άρχιζε *και* τελείωνε) με το «Ζιγκολό» της Έλενας Παπαρίζου, το οποίο μας στοίχειωσε μετά από τις αναπόφευκτες συνεχείς ακροάσεις, φύτεψε μέσα μας το μικρόβιο της καλτίλας και σταδιακά μας μετέτρεψε στη σημερινή μπάντα που όλοι ( ; ) αγαπήσατε (;;;).

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ό,τι έγινε, έγινε- πλέον είναι αργά για να προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε σε πιο ποιοτικά μονοπάτια. Αντ’ αυτού παίρνουμε για άλλη μία χρονιά τη Λεωφόρο Πεντέλης (ή την Αττική Οδό) με προορισμό το Lazy Club, όπου θα σας περιμένουμε με ένα πρόγραμμα ανανεωμένο (προς το χειρότερο).

ΥΓ. Να κάνετε κράτηση, διότι στο μεταξύ για κάποιο λόγο έχουν μαζευτεί πολλοί που θέλουν να μάθουν σε ποιο ποτ-πουρί θα μπει το «Δεν το ξανακάνω σε Autobianchi».

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου
Picos Apicos & The Pina Coladas live
Lazy Club
Λ. Πεντέλης 1 (έξοδος Αττ. Οδού / Προαστιακός «Πεντέλης»)
Κρατήσεις: 210 6895535
Ώρα έναρξης: 23:00
Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό

Facebook event εδώ
www.picosapicos.gr / www.lazy.gr