Μπύρες (Ένα Τραγούδι Σοβαρό)


Οι Picos Apicos & The Pina Coladas επιστρέφουν με ένα single που θα ήταν ένα τραγούδι σοβαρό, αν δεν μιλούσε μόνο για μπύρες.

Πιστοί στην παράδοση που τους θέλει να ηχογραφούν καινούριο υλικό μόνο όποτε βρίσκονται όλοι μαζί νηφάλιοι, δηλαδή κάθε 2-3 χρόνια, οι Picos Apicos & The Pina Coladas άργησαν, αλλά επέστρεψαν δισκογραφικά.

Το νέο digital single ξεκίνησε σαν ένα τραγούδι σοβαρό: το συγκρότημα ένιωθε ότι ήταν καιρός να ωριμάσει καλλιτεχνικά. «Αρκετά ασχοληθήκαμε με το αλκοόλ, τα πάρτυ και τα hangover», σκέφτηκαν οι Picos Apicos, και έβαλαν τα δυνατά τους να γράψουν για πρώτη φορά στίχους με νόημα και βάθος.

Ευτυχώς απέτυχαν.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι οι «Μπύρες (Ένα Τραγούδι Σοβαρό)», ένα reggae κομμάτι με το οποίο Picos Apicos & The Pina Coladas σίγουρα δεν δείχνουν σημάδια ωριμότητας, παρά μόνο φιλοδοξούν να συνοδεύσουν το καλοκαίρι των απανταχού μπυρόβιων.

* Κατεβάστε το δωρεάν με ένα κλικ στο κουμπί «Download» στο μενού αριστερά ή κάνοντας δεξί κλικ και επιλέγοντας “Αποθήκευση ως” / “Save file as” εδώ!