Αν υπάρχει μία εποχή που μας ταιριάζει, φίλες και φίλοι, είναι οι Απόκριες. Κι αυτό γιατί είμαστε σούργελα όλο το χρόνο, πόσο μάλλον αυτές τις μέρες.

Είναι η περίοδος που νιώθουμε επιτέλους φυσιολογικοί, σαν συγκρότημα αλλά και σαν άνθρωποι, καθώς ένα από τα πιο συνηθισμένα σχόλια στα live μας είναι: «καλά, αυτοί είναι τελείως για τα καρναβάλια».

Τέτοιες ενθαρρυντικές κουβέντες ακούμε –από φίλους αλλά και αγνώστους- και παίρνουμε κουράγιο να συνεχίσουμε, μετρώντας ήδη σχεδόν 12 χρόνια στην υπηρεσία του rock ‘n’ roll και της καλτίλας.

Lazy180218WEB

Τέλος πάντων, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου επιστρέφουμε στη σκηνή του Lazy Club, που επιδεικνύει αξιοθαύμαστη ανοχή σε ολοένα αυξανόμενα επίπεδα βλακείας καλλιτεχνικής ελευθερίας. Περιττό να αναφέρουμε ότι το live είναι μασκέ, συνεπώς περιμένουμε να εμφανιστείτε εξίσου σούργελα με εμάς ή και ακόμη περισσότερο.

ΥΓ. Εσύ. Ναι εσύ, που δεν μας άκουσες την τελευταία φορά, δεν έκανες κράτηση και έμεινες απ’ έξω γιατί δεν χωρούσες ούτε χαλκομανία να γινόσουν. Εσένα λέω. Κάνε κράτηση. Τώρα. Στο 210 6895535.

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

Picos Apicos & The Pina Coladas live (masque!)

Lazy Club
Λ. Πεντέλης 1 (έξοδος Αττ. Οδού / Προαστιακός «Πεντέλης»)
Κρατήσεις: 210 6895535

Ώρα έναρξης: 23:00
Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό