Γάμοι – εκδηλώσεις

Αν ψάχνετε συγκρότημα για γάμο, βάπτιση ή εταιρικό event, είστε στο σωστό μέρος. Κάθε χρόνο αναλαμβάνουμε δεκάδες ιδιωτικές εκδηλώσεις- θα χαρούμε να συμβάλλουμε και στο δικό σας μοναδικό party!

Με τους Picos Apicos & The Pina Coladas ξεκινήσαμε να παίζουμε σε γάμους και άλλα events από τις πρώτες ημέρες του συγκροτήματος, το 2006. Μετά από τόσα χρόνια, έχουμε εμπειρία από εκατοντάδες ιδιωτικές εκδηλώσεις κάθε είδους. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την μπάντα που θα απογειώσει το πάρτυ σας.

Η σύνθεση του συγκροτήματος είναι: ανδρική φωνή/κιθάρα, γυναικεία φωνή, πλήκτρα, ηλ. κιθάρα, μπάσο, τύμπανα (6 άτομα). Το πρόγραμμα έχει διάρκεια περίπου 2 ώρες και 15 λεπτά και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα χορευτικών κομματιών, από ξένα rock ‘n’ roll, 60s και disco μέχρι ελληνικά party hits των 80s, 90s και 00s. Έτσι, στην playlist θα βρείτε –ενδεικτικά- από Elvis Presley, Beatles, Prince, Gloria Gaynor μέχρι Κώστα Μπίγαλη, Σάκη Ρουβά και Άννα Βίσση. Στόχος και κοινό χαρακτηριστικό σε όλη τη διάρκεια του live: ο ασταμάτητος χορός!

Μπορείτε να δείτε περισσότερα βίντεο από γάμους και άλλα events σε αυτήν τη σελίδα.

Το κόστος εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες, όπως το αν η εκδήλωση είναι εντός ή εκτός Αττικής και αν θα παρέχουμε εμείς ηχολήπτη και τον απαραίτητο ηχητικό εξοπλισμό. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ, αναφέροντας την ημερομηνία, την τοποθεσία και τον αριθμό των καλεσμένων σας και θα σας απαντήσουμε άμεσα με αναλυτική προσφορά. Ωστόσο, μην καθυστερήσετε καθώς οι περισσότερες εκδηλώσεις «κλείνουν» τουλάχιστον έξι μήνες πριν.

Ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο πάρτυ με τους Picos Apicos & The Pina Coladas!